Over ons

Stukadoorvinden.nl werd opgericht in 2012 en is een initiatief van UnixMedia.

UnixMedia is de overkoepelende organisatie van stukadoorvinden.nl en wil een brug slaan tussen stukadoor en klant: "Stukadoors zijn moeilijk te bereiken via het internet. Het is onze streven om dat te verbeteren. Met deze website zien wij dan ook een langgekoesterde wens in vervulling gaan".

De website is zo opgezet dat je eenvoudig en snel de juiste stukadoor voor een klus kunt vinden: snel, overzichtelijk en zonder advertenties.

Net dát beetje extra

De website biedt zowel ondernemer als consument net dát beetje extra. Het gaat namelijk niet alleen maar om een vermelding van contactgegevens.

Consumenten kunnen in één oogopslag zien wat de specialiteiten van een stukadoor zijn, of hij een keurmerk heeft en waar hij te vinden is. Of men nu op zoek is naar Italiaans stucwerk, sierpleisterwerk of vrije stuc, op Stukadoorvinden.nl vind je altijd de beste stukadoor voor jouw klus.

Gratis offerte

Stukadoors zijn makkelijk op de website te vinden: met overzichten van stukadoors per plaats zie je snel welke stukadoors in jouw woonplaats zitten.

Ongeacht of je vind wat je zoekt kun je op elke pagina een vrijblijvende offerte opvragen, ook voor een specifieke stukadoor.

Heb je vragen en/of opmerkingen over Stukadoorvinden.nl? Of heb je via onze site een geschikte stukadoor gevonden? Laat het ons weten via ons contactformulier.

Ook ’s avonds staan wij voor jou klaar!

 Schrijf hier ook jouw stukadoorsbedrijf in en ontvang offerte aanvragen!

Vind een stukadoor in jouw woonplaats