Hoe werkt opvragen van offertes bij stukadoors en aanmelden op de site?

Via Stukadoorvinden.nl vinden consumenten en stukadoors elkaar. De consument vindt een professionele stukadoor voor zijn klus en de stukadoor heeft een nieuwe opdracht.

Op deze pagina vind je een uitleg over de werkwijze van Stukadoorvinden.nl.


GRATIS voor consumenten

Het offerteformulier van Stukadoorvinden.nl

Klik op een provincie in de landkaart op de homepage. Wij tonen dan een overzicht van alle gemeenten binnen die provincie. Vervolgens kun je doorklikken naar een gemeente, plaats of stukadoor binnen die provincie. Op sommige bedrijvenpagina's zijn nog niet alle gegevens vermeld, deze volgen weldra. Je kunt ons ook inschakelen om te zoeken.

Je kunt ook meteen naar jouw woonplaats zoeken. Dat kan door aan de rechterkant van de pagina de plaatsnaam in de zoekbalk te toetsen.

GRATIS Stukadoor offerte's

Op elke pagina van een provincie, gemeente, plaats of stukadoor kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.


Uitgebreide vermelding voor stukadoors

Als je jouw bedrijf aanmeldt op Stukadoorvinden.nl ben je goed vindbaar op het internet. Potentiële klanten kunnen je dan vinden via zoekmachines, maar ook wanneer zij op onze website zoeken naar een stukadoor in hun woonplaats. Dat betekent dus extra kans op een nieuwe klus!

Wat krijg ik?

Zo ziet een pagina van een stukadoor op Stukadoorvinden.nl eruit

Bij een vermelding op onze website horen een logo van het bedrijf, foto’s, keurmerk, specialiteiten en eventuele extra gegevens, zoals een omschrijving van de organisatie van het bedrijf. 

Wat zijn de kosten?

Stukadoors kunnen zich inschrijven op onze site met een uitgebreide bedrijfspagina incl. logo, keurmerken en een bedrijfsprofiel. voor slechts €5,- per week! De manier om beter gevonden te worden en hiervoor word je een jaar lang op onze website vermeld en ontvang je bovendien de offerte aanvragen bij jou in de buurt volledig gratis. 

Provisie voor niet leden.
Stukadoorvinden.nl neemt contact met je op als we een offerte voor een potentiële klant willen maken. Een offerte kost slechts € 22,50! Met ruim 4.000 offerte aanvragen per maand, zullen wij regelmatig met u in contact treden! Als we een klant aanleveren vragen we je aan te melden op de site met de complete gegevens van je bedrijf zodat je nog meer klussen kunt verwachten.

Schrijf hier nu ook jouw stukadoorsbedrijf in en ontvang ook offerte aanvragen!

\

Vind een stukadoor in jouw woonplaats